• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

‘BAYDEBİR’ YÖNETİMİNDEN KANAL 38’E ZİYARET

1241 Görüntülenme
02 Şubat 2021-14:45

‘BAYDEBİR’ YÖNETİMİNDEN KANAL 38’E ZİYARET

Duykon’a bağlı Bayern Yozgatlı Dernekler Birliği Başkanı Levent Gülten, Teşkilat Başkanı Dağaslan Kılıçaslan Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan’ı ziyaret etti.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili Deniz Çağan, BAYDEBİR yönetimini Kayseri’de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Almaya’da yapılan çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Bu manada Yozgat’ta yaptığınız çalışmalarda bir o kadar anlamlı. Daha sonra ise inşallah resmileşmiş Avrupa Yozgatlılar ile daha da ileriye bir adım atılmış olacaktır. Bu çerçevede Avrupa’daki tüm teşkilatlarımızda Avrupa Federasyonuna bağlı olarak çalışacaklar ” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan’da avrupa’da yaşayan yozgatlılar ile almanya arasındaki sıcak ilişkilerin daha da artmasını temenni ederek çalışmalarda başarılar diledi.

BAYDEBİR Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gülten ise, gördükleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, “BAYDEBİR yönetim kurulu olarak görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Duykon çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Avrupa’da 450 binin üzerinde Yozgatlı yaşıyor. Almanyada ki hemşehrilerimizle buradaki bağı oluşturmamız gerekiyor” dedi.

Avrupa’daki en büyük sıkıntılarının dil konusu olduğunu kaydeden Gülten, “İlk önce dinimiz, sonrasında dilimiz ve son olarak geldiğimiz yeri unutturmamak için mücadele veriyoruz” diye konuştu.

BAYDEBİR, Teşkilatlanma Başkanı Dağaslan Kılıçaslan’da çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, ev sahipliğiklerinden dolayı Özcan ve Çağan’a teşekkür etti.-ED-(HABER MERKEZİ)

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft