• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

BİNALİ YILDIRIM KAYSERİ’DE

BİNALİ YILDIRIM KAYSERİ’DE
556 Görüntülenme
26 Eylül 2020-16:59

Türkiye Cumhuriyeti’nin son başbakanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Erciyes Anadolu Holding’i ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin son başbakanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Kayseri’ye geldi…Kayseri ziyaretleri kapsamında Erciyes Anadolu Holding’i de ziyaret eden Binali çiftini Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alpaslan Baki Ertekin karşıladı.

Holding çalışmaları hakkında bilgiler alan Yıldırım daha sonra Ertekin ile beraber fabrikada ki işçilerle biraraya geldi. Basına kapalı şekilde gerçekleşen ziyaretin ayrıntılarını Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alpaslan Baki Ertekin sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Öte yandan Ertekin tvitter hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda ise yeni enerji yatırımları ile ilgili de bilgiler verdi. Van Arısu GES projesi tamamlandığında Konya Karapınarda açılacak olan 1000 Mw’lık GES açılana kadar Türkiye’nin en büyük GES’i olacağını kaydeden Ertekin, paylaşımında şunları söyledi, “Van’ın en büyük enerji santrali olma ünvanını da yine holdingimize ait olan 41 Mw’lık Muradiye Hidro Elektrik Santralımızdan alacak. Gururluyuz

780.000 m2 araziye 55 Mw olarak kuracağımız Van-Arısu Güneş Enerji Santralimizde ilk Güneş Panelinin montajını TMSF Başkanımız Muhiddin Gülal ve Erciyes Anadolu Holding YK Başkanımız İsmail Güler ile beraber yaptık”-NG-(MESUT KOÇ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft