• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

BODRUM YOZGATLILAR DERNEK BAŞKANI BOLAT, ÇAĞAN MEDYA’YI ZİYARET ETTİ

BODRUM YOZGATLILAR DERNEK BAŞKANI BOLAT,  ÇAĞAN MEDYA’YI ZİYARET ETTİ
990 Görüntülenme
28 Haziran 2021-16:26

BODRUM YOZGATLILAR DERNEK BAŞKANI BOLAT,  ÇAĞAN MEDYA’YI ZİYARET ETTİ

Kanal 38 hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Bodrum Yozgatlılar Dernek Başkanı Nadiye Bolat, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ile başkanvekili Deniz Çağan ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili ve Kanal 38 Genel Müdürü Deniz Çağan, hemşehri derneklerinin önemine dikkat çekerek, “Yozgat’ımızı Bodrum’da temsil etmeniz bizim için çok özel. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendisi tam bir Yozgat aşığıdır. Daha önce Kayseri’de çalıştığınız dönemlerde derneğimizin en çalışkan üyesi iken de yaptığınız emekleri Kayseri unutmadı” diye konuştu.  

Bodrum Yozgatlılar Dernek Başkanı Nadiye Bolat’ta, “Muğla genelinde 15 bin Yozgatlının yaşadığını belirterek, bu sayının 3 binin Bodrum’da bulunduğunu söyledi. Bodrum’daki Yozgatlı hemşehrilerilerine her zaman destek olmaya çalıştıklarını kaydeden Bolat, “Öğrencilerimize burs imkanı sunarken, dar gelirli ailelerin çocuklarına eğitim-öğretim yardımı yapıyoruz” dedi.-ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft