• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

BİRLİK VAKFI’NDAN ÇAĞAN’A VE YÖNETİM KURULUNA TEBRİK ZİYARETİ

BİRLİK VAKFI’NDAN ÇAĞAN’A VE YÖNETİM KURULUNA TEBRİK ZİYARETİ
752 Görüntülenme
10 Ağustos 2021-16:09

BİRLİK VAKFI’NDAN ÇAĞAN’A VE YÖNETİM KURULUNA TEBRİK ZİYARETİ

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda yapılan olağan genel kurulda Federasyonu başkanlığına seçilen Çağan Medya (Kanal 38 – TV 38) Genel Müdürü Deniz Çağan’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Erhan Federasyon Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren, Genel Sayman Koray Can ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Emrullah Doğan yer aldı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “ Sayın Adıgüzel’in ziyareti bizim için oldukça önemli. Birlik Vakfı Kayseri’deki öğrencilere ve lise dengi birçok öğrenci kardeşimize hizmet veren bir vakıftır. Bunun dışında Kayseri’deki üniversitelerde çok sayıda Yozgatlı öğrencilerimiz olduğunu biliyoruz.  Yeni eğitim-öğretim yılında bu konuyla ilgili değerli Emrullah hocamla istişare ederek öğrencilerimizle Birlik Vakfı ya da diğer vakıflarla ilgili nasıl işbirlikleri yapabiliriz konusunda yardımcı olacağız. Ziyaretiniz içinde federasyonumuz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel ise yaptığı konuşmada, “Kayseri’deki Yozgatlı arkadaşların temsilciği olmak güzel bir hizmet alanıdır. Bu taşın altına elinizi koymanız bizleri de memnun etti. Çünkü Kayseri’de fazla sayıda Yozgatlı kardeşlerimizin ikamet ettiğini görüyoruz. Bizlerde bu konularda sizleri desteklemeye hazırız. Birlik Vakfı olarak Kayseri’de ciddi manadan öğrenci kardeşlerimize hizmet alanı oluşturuyoruz. Görevinizde hayırlı olsun” diye konuştu. -GA-/(HABER MERKEZİ)         

    

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft