• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

BÜNYAN BELEDİYESİNİN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

BÜNYAN BELEDİYESİNİN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
581 Görüntülenme
21 Ağustos 2020-14:21

Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler, Temizlik ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her köşesini baştan aşağı temizliyor. Salgın sürecinde mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, bir yandan yol kenarlarındaki yabani otları temizleyip süpürürken, bir yandan da araçlarla hafriyat kaldırma ve yol yıkama çalışması yapıyor. 46 mahallede devam edecek çalışmalar kapsamında temizliğin yan ısıra yol, kaldırım ve asfalt gibi ihtiyaçlar da gideriliyor.

Daha önce Fatih ve Sümer mahallelerinde yapılan çalışmaların 46 mahallede tekrarlanacağını belirten Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,"  Başlattığımız temizlik seferberliği kapsamında belirli aralıklarla mahallelerimizde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları yapıyoruz.Mahallelerimizde sadece temizlikle kalmıyor, muhtar ve vatandaşlarımızın talepleri ile bizim belirlediğimiz eksikleri de gideriyoruz. " dedi. -GA-(BÜNYAN BELEDİYESİ) 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft