• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

BÜNYAN MYO 130 YENİ ÖĞRENCİ ALACAK

BÜNYAN MYO 130 YENİ ÖĞRENCİ ALACAK
741 Görüntülenme
07 Ağustos 2020-14:34

Geçen yıl eğitime başlanan Kayseri Üniversitesi Bünyan Meslek Yüksekokulu bu yıl 3 programda toplamda 130 yeni öğrenci alacak.Özel Güvenlik ve Koruma 50, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programına 50 ve bu yıl ilk defa öğrenci alınacak olan Posta Hizmetleri programına 30 öğrenci alacak.

Tercih yapacak öğrencilere seslenen ve öğrencilerden Bünyan Meslek Yüksekokulu'nu tercih etmekte tereddüt etmemelerini isteyen Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun;"Bünyan olarak uzun yıllar bu okulun hayalini kurduk. Bu nedenle tercih dönemlerinde bizlerde öğrencilerimiz kadar heyecanlıyız. Gençlerimiz ve aileleri gönül rahatlığı ile Bünyan Meslek Yüksekokulu'nu tercih edebilirler. Hem belediye olarak hem de Bünyan halkı olarak gelen öğrenciler bizlerin en kıymetli misafiridir. Aileleri tarafından bizlere emanet edilen sevgili gençlerimizin hiç bir konuda zorluk çekmemesi için seferber olmuş durumdayız. Bünyan Meslek Yüksekokulu kaliteli,vizyoner ve  özveriyle çalışan bir kadroya sahip. Kendilerine ve öğrencilerimize her konuda elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz." dedi.

Başkan Altun, özellikle ilçe dışından gelecek öğrenci ve velilerin her konuda kapılarını çalabileceklerini sözlerine ekledi. -GA-(BÜNYAN BELEDİYESİ)  

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft