• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

BÜYÜKKILIÇ’TAN “İKİ DEVLET, TEK MİLLET” MESAJI

BÜYÜKKILIÇ’TAN “İKİ DEVLET, TEK MİLLET” MESAJI
542 Görüntülenme
02 Ekim 2020-17:06

Ayrıca Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla “ İki devlet tek millet” bilboardlarıyla şehir donatıldı. Başkan Büyükkılıç, “Birlik ve beraberliğimizi, dayanışma ile perçinleyerek kardeşlerimizin her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Azerbaycan ordusunun Ermenistan'ın ateşkesi ihlal etmesi üzerine başlattığı operasyonlara sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de Azerbaycan’ın yanında olduğunu, ortak bir bildiriyle dünya kamuoyuna duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinin ve kararlılığının daima yanında olduklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Dik duruşuyla, dirayetiyle, cesaretiyle, inancı ve imanıyla. Bizler de liderimiz gibi Azerbaycan halkına yapılan bu operasyonları kınıyoruz” dedi.

Türkiye’nin tüm kurumları ve vatandaşlarıyla birlikte Azerbaycan’ın haklı davasında yanında yer aldıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “İki devlet, tek milletiz’ vurgusu yaptı.

Kent merkezine asılan Türk Bayrağı ve Azerbaycan Bayrağı ile “ İki devlet tek millet” bilboardları Kayseri’nin Azerbaycan’ın haklı davasında yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. -GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft