• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİ’NDE SIKI “COVİD-19” TEDBİRİ

BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİ’NDE SIKI “COVİD-19” TEDBİRİ
700 Görüntülenme
24 Ağustos 2020-16:36

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’de salgınla mücadele kapsamında dezenfeksiyon işlemlerine ve denetimlerine devam ederken, geleceğin aynası olarak gördüğü gençlerin eğitimi için özel önem verdiği kütüphanelerinde sıkı Covid-19 tedbirleri uyguluyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Merkez Halk Kütüphanesi, Gevher Nesibe Halk Kütüphanesi, Sezai Karakoç Kütüphanesi, Şehir Kütüphanesi, Beyazşehir Kütüphanesi, Argıncık Semt Kütüphanesi, Ziya Gökalp Semt Kütüphanesi’nde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak kişi kapasiteleri yeniden düzenledi. Her 4 metrekareye 1 okuyucu gelecek şekilde kütüphaneler hizmet veriyor. Öğrenciler ateş kontrolü ile içeri alınıyor ve kütüphanelerin girişinde ve muhtelif yerlerinde dezenfektanlar bulunuyor. Ayrıca kütüphanelerin içerisinde bütün alanlarda sosyal mesafe kuralları uygulanarak tedbirlere azami hassasiyet gösteriliyor. Büyükşehir Belediyesi gençlerin kütüphanelerde daha güvenli ve daha hijyenik vakit geçirmeleri için hem kütüphanelerin içerisine dezenfeksiyon işlemleri uygulanıyor hem de tüm kitaplar kitap strelizasyon cihazı ile dezenfekte ediliyor.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kütüphaneler 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet veriyor. -GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft