Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNDEN ‘KAN BAĞIŞI’ SEFERBERLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNDEN ‘KAN BAĞIŞI’ SEFERBERLİĞİ
619 Görüntülenme
07 Temmuz 2021-16:03

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNDEN ‘KAN BAĞIŞI’ SEFERBERLİĞİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak rol almaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, her yıl belirli periyotlarla Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Kan Merkezi’ne destek vermeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi personeli pandemi ile birlikte kan bağışında düşüş yaşanmasına dikkat çekerek, farkındalık oluşturmak adına kan bağışında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık girişinde kurulan kan bağışı stantlarında çalışanlar ilk olarak kan bağışı formlarını doldurarak, kan testi ve tansiyon ölçümü yaptırdı. İşlemleri tamamlanan bağışçılar daha sonra kan verme noktalarına geçerek, kan bağışında bulundular.

“BAŞKANIMIZA DESTEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi olarak, 2007 yılından beri kan bağışı etkinlikleri düzenlediklerini ifade eden ERÜ Kan Merkezi Donör Kazanım Merkezi Uzmanı Fatih Bolat, her yıl Büyükşehir Belediyesi’nin kan bağışı gerçekleştirdiğini dile getirerek, yoğun ilgiden dolayı personele teşekkür etti.

Ayrıca Başkan Büyükkılıç’ın kan bağışı kampanyasına tam destek vererek, bu imkânı sağladığını ifade eden Bolat, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç olmak üzere, tüm Büyükşehir Belediyesi ailesine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz şunu biliyoruz ki, kan acil değil, gerekli bir ihtiyaç. Özellikle pandemi zamanında başta kanser olmak üzere tüm hasta yakınlarının bir damla bile olsa kana ihtiyaçları var. Herkesi kan bağışı konusunda sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışı vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.-ED-(BSB)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft