• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

ÇELİK, “ÜLKÜCÜ HAREKETİN VEBAL VE SORUMLULUĞU ÜZERİMİZDEDİR”

ÇELİK, “ÜLKÜCÜ HAREKETİN VEBAL VE SORUMLULUĞU ÜZERİMİZDEDİR”
700 Görüntülenme
23 Ağustos 2020-17:19

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik, göreve gelir gelmez yazılı bir açıklamada bulunarak, Ülkü ocağının kapısının yeniden açıldığını ifade etti.

Çelik’in açıklaması ise şöyle; “Saygıdeğer ülküdaşlarım; Allah'a şükürler olsun ki, 103 gün sonra bugün itibari ile Kayseri Ülkü Ocakları kapısını tüm gönüldaşlarımıza açmış bulunmaktadır. Kutlu yuvamız, tüm sıcaklığı ve samimiyeti ile kendisini özleyen dava arkadaşlarımızı beklemektedir. Ülkücü Hareket içerisinde görev yaptığımız süre boyunca farkında olmadan gönlünü kırdığımız her kim varsa helallik almak isterim. Ayrıca camiamızın her bir ferdine ilan etmek isterim ki, omuzlarımıza yüklediğimiz bu mukaddes görevin gereği ve sorumluluğu sebebiyle şahsi kırgınlıklarım, dargınlıklarım dün itibari ile son bulmuştur. Ülkücü Hareketin her bir ferdi kardeşimizdir. Biz de her şeyden evvel samimi tüm gönül erlerine kardeş olmak isteriz. Kayseri Ülkü Ocakları İl Teşkilatı olarak asli görevimiz, Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin emir ve talimatlarına riayet etmek, Başbuğumuz cennet mekan Alparslan Türkeş Bey'in açtığı yolda Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in dava ve devlet adamlığını örnek alan, vatansever, liyakatli, gönlü iman ile dolu nesiller ile omuz omuza güçlü Türkiye'ye yürümektir. Bu süreçte bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Ülkücü Hareketin ideolojik ve sosyal ilkeleri hayatımızı şekillendirmeye devam edecektir. Ülkücü Hareketin vebal ve sorumluluğu üzerimizdedir. Farkındayız ve bu uğurda son nefes son nefer son damla kana kadar mücadele edebilmek Yüce Allah'tan dileğimizdir. Yaşasın Ülkücü Hareket, Var Olsun Ülkü Ocakları” -GA-(GİZEM ABATAY)  

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft