• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

ÇEVRECİ BAŞKAN’DAN DAHA YEŞİL KOCASİNAN HAMLESİ

ÇEVRECİ BAŞKAN’DAN DAHA YEŞİL KOCASİNAN HAMLESİ
581 Görüntülenme
18 Kasım 2020-15:21

Barbaros Mahallesi’ndeki yeni park alanında ağaçları toprakla buluşturan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin park ve yeşil alan konusunda yaptığı projelerle örnek bir belediye olduğunu söyledi. Çocuklara daha yeşil ve sağlıklı yarınlar bırakmak için ağaç dikme çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Barbaros Mahallesi Bağdat Caddesi’nin yanındaki yeni park alanında ağaçları toprakla buluşturduk. Hava şartlarının elverdiği ölçüde ağaç dikme çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bu dikilen ağaçların bulunduğu her bir bölge önümüzdeki yıl, park olarak hemşehrilerimize hizmet verecek. Ağaç dikme çalışmalarının ardından 7’den 70’e herkese hitap eden park alanlarını inşa edeceğiz. Kocasinan’ın daha modern olması ve daha da güzelleşmesi için parklar ve yeşillendirme çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir. Bu vesileyle dikilen ve dikilecek olan ağaçların şehrimize ve çevremize güzellikler getirmesini diliyorum.”

Başkan Çolakbayrakdar, “Özellikle çevreye yaptığımız yatırımlar, çocuklarımız ve geleceğimiz içindir.” diyerek sözlerini noktaladı. -GA-(KOCASİNAN BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft