• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

ÇOLAKBAYRAKDAR, KAYSERİ’YE ENGELSİZ PARK KAZANDIRIYOR

ÇOLAKBAYRAKDAR, KAYSERİ’YE ENGELSİZ PARK KAZANDIRIYOR
548 Görüntülenme
17 Kasım 2020-16:03

Yeni parkın Kocasinan’a ayrı bir güzellik katacağını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı daha güzel hale getirmek için yoğun gayret ettiklerini söyledi. Daha yaşanabilir bir Kocasinan için durmadan çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde bulunan ve Şehir Hastane’mize yakın bir bölgede ağaçlandırma çalışmaları yürütüyoruz. Bu bölgede ağaçlandırma çalışmalarımızın ardından park yapımına başlayacağız. Engelli kardeşlerimiz için etkinlik alanı olacağı parkın yanı başında ise Kayseri bölgesinde yetişen envari çeşit ağaçların bulunduğu bir yaşam alanını da Kayseri’ye kazandıracağız. Bu şekilde Kocasinan’ımızın her bir bölgesinde değişik mahallelerde yapmış olduğumuz ağaçlandırma çalışmalarıyla ilçemizi yarınlara hazırlıyoruz. Daha çevreci, daha güzel ve daha yenilikçi bir Kocasinan ile vatandaşlarımızı buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “Daha yeşil Kocasinan için farklı mahallelerimizde ağaç dikme çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Yaptığımız yatırımlar hem bugünümüze hem de geleceğimize yöneliktir” diyerek noktaladı. -GA-(KOCASİNAN BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft