• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    2073533,01

ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN 'SİGARAYI BIRAKIN' ÇAĞRISI

ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN 'SİGARAYI BIRAKIN' ÇAĞRISI
560 Görüntülenme
01 Aralık 2020-14:21

Başkan Çolakbayrakdar, “Sigara içen kardeşlerim, lütfen evimizde kaldığımız süreç içerisinde kendinize ve sevdiklerinize zarar vermeyin. Bu şekilde sigarasız bir hayata ‘Merhaba’ diyelim” dedi.

Vatandaşların sağlığı ve huzuru için yoğun gayret sarf eden Başkan Çolakbayrakdar, “Kıymetli hemşehrilerim, evlerimizde kalmaya devam ediyoruz. Uyarıları dikkate alıyoruz ve mecbur kalmadıkça evlerimizden dışarı çıkmıyoruz. Unutmayalım ki alınan bu önlemler, hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı açısından son derece önemli ve değerlidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını hatırlatarak, lütfen evimizde kaldığımız süreç içerisinde çocuklarımız ve ailemizin yanında sigara içmeyi bırakalım. Bu alışkanlığımızı geliştirerek daha sonra ev dışında da sigara içmeye son verelim. Bu şekilde sigarasız bir hayata ‘Merhaba’ diyelim.”  ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini “Yaptığımız tüm çalışmalarda vatandaşlarımızın sağlığını her şeyin üzerinde tutuyoruz. Bu süreci inşallah el birliği ile hep birlikte atlatacağız.” diyerek noktaladı.-ED-(KOCASİNAN BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft