• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2503,06
  • ÇEYREK ALTIN
    4117,59
  • BITCOIN
    1992565,45

ÇOPUROĞLU, “AK PARTİ DARBE RÜYASI GÖRENLERİN KORKULU RÜYASI OLDU

ÇOPUROĞLU, “AK PARTİ DARBE RÜYASI GÖRENLERİN KORKULU RÜYASI OLDU
668 Görüntülenme
13 Ağustos 2020-16:18

2001 yılında siyasi hayatına başlayan ak partinin kuruluşunun 19. Yılı nedeniyle basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "2001 yılında başlayan kutlu yürüyüşümüz, her seçimde güçlenerek ve büyüyerek devam ediyor" ifadesinde bulundu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde kurulan ak partinin millete efendi değil hizmetkar olmayı şiar edindiğini belirten Şaban Çopuroğlu, “Partimizin hedefi büyüyen Türkiye'dir. Yerli ve mili teknolojiyi hayata geçiren Ak Parti'dir. Hızla büyüyen Türkiye'nin önündeki engellerden şikayet eden değil, çözerek yoluna devam eden partidir AK Parti. Parti kapatma tiyatrosunu bitiren, vesayeti sonlandıran, darbe rüyası görenlerin korkulu rüyası olmaya devam eden milletin teminatıdır” dedi.

 

“İnceleme İçin Yeni Bir Müfettiş İstenmeli”

Ankara'daki il başkanları toplantısına rahatsızlığı nedeniyle katılamadığını ifade eden Çopuroğlu, Kayseri kamuoyunu meşgul eden villa parseli satışı ile ilgili olarak yöneltilen soruyu da yanıtladı. İhalenin incelenmesi için İçişleri Bakanlığı'ndan yeni bir müfettiş istenmesi gerektiğini kaydeden Başkan Çopuroğlu, “Burada Memduh Başkanın bir açıklaması var ve tüm alanlar iade edecek dedi. Tüm alanlardan kastı büyükşehir ve bürokratlarıyla alakalıdır. Toplum bizden net bir açıklama bekliyor. Genel merkezden, iç İşleri Bakanlığı’ndan yeni bir müfettiş istenmesi de elzemdir. Bunun tekrar araştırılıp varsa bir yanlış düzeltilmelidir”diye konuştu.-GA(GİZEM ABATAY)     

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft