• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

ÇOPUROĞLU'DAN ZİYARETLER

ÇOPUROĞLU'DAN ZİYARETLER
462 Görüntülenme
10 Kasım 2020-15:36

 Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Çopuroğlu; "Ülkemizde ve Dünya genelinde Bilime ve AR-GE'ye büyük önem verilmekte ve Bilim adamlarımız yaptıkları çalışmalar ile bilime büyük katkı sağlamaktadır. Şehrimizde de bu çalışmalar önemli Üniversitelerimizden bir tanesi olan Erciyes Üniversitesi'nde hocalarımız tarafından yürütülmektedir. Bu manada Öğretim üyemiz Mustafa Soylak hocamızın da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde her sene düzenlenen TUBİTAK Bilim Ödülleri kapsamında Temel Bilimler alanında ödüle layık görülmesi bizleri de mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Aynı zamanda hocalarımızın bu başarılı çalışmalarının genç nesillerimize de aktarılması da büyük önem taşımaktadır. Bugün Mustafa hocamız ile gezdiğimiz Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezinde de gördük ki tüm imkanlar en güzeli ile sunulmuş her türlü kullanıma hazır. Umuyoruz ki bu başarılı çalışmalar hem hocalarımız hem de öğrencilerimiz tarafından artarak devam eder. Bir kez daha değerli Akademisyenlerimizi tebrik ediyor,başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

“Başkan Çopuroğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor”

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Erciyesevler Mahallesi Kapalı semt pazar yerindeki esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

Her hafta pazar günleri kurulan, organik ve yerli ürünlerin satışa sunulduğu pazar tezgahlarını dolaşan Çopuroğlu, burada alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet ederek esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Çopuroğlu ziyarete ilişkin; "Bizler her zaman üretimleri ile her zaman şehrimiz ekonomisine katkı sağlayan,yetiştirdikleri yerli ve organik ürünler ile bizlere sağlıklı gıdalar temin eden yerel esnaflarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu minvalde Kaçem adıyla yerli ve organik ürünler yetiştirerek satışa sunan esnafımıza ziyaret ederek taleplerini dinledik ve ilgili mercilere ilettik. Bu tür ziyaretlerimize bundan sonra da sıkça devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyoruz." ifadelerini kullandı. -GA-(AK PARTİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft