• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

COViD-19 TESTi POZiTiF ÇIKTI, KARANTiNAYA ALINDI

COViD-19 TESTi POZiTiF ÇIKTI, KARANTiNAYA ALINDI
914 Görüntülenme
23 Ağustos 2020-17:33

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, sosyal medya hesabından Covid-19 testinin  pozitif çıktığını paylaştı. Başkan Altun, vatandaşlardan tedbirli olmalarını istedi. Bunun yanı sıra da Bünyan Belediye Başkanı ile Ankara’da toplantıya katılan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Hacılar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sinan Erdoğan’da filyasyon kapsamında karantinaya alındılar.    

Virüse karşı tüm tedbirleri almasına rağmen hastalığa yakalandığını dile getiren Altun, evde izole durumda olduğunu söyledi. "Dualarınızı esirgemeyin" diyen Altun, salgının ciddiyetini bir kez daha vurgulayarak, "Kıymetli hemşehrilerim, aldığımız tüm tedbirler ve kurallara karşı olan hassasiyetimize rağmen malesef Koronavirüs testlerim pozitif çıkmıştır. Yaşadığımız bu sürecin ciddiyetini ortaya koyabilmek adına, siz değerli hemşehrilerime bu haberi bizzat vermek, salgının ciddiyetini yeniden paylaşmak,  istedim. Sağlık durumum iyi olmakla birlikte, kontrol amaçlı karantina sürecim tüm vatandaşlarımız gibi başlamıştır. Evimde izole durumdayım. Sizlerden ricam lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Virüsle mücadelede en etkin yol olan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına harfiyen uyalım. En kısa sürede görüşmek dileğiyle, Allah’a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Başkan Özkan Altun ile beraber Ankara’ya seyahat eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Hacılar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sinan Erdoğan’da filyasyon kapsamında evlerinde 14 gün karantina uygulamasında kalacaklar. -GA-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft