• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

DEMİREL, “COVİD SEL GİBİ HIZLA İLERLİYOR”

DEMİREL, “COVİD SEL GİBİ HIZLA İLERLİYOR”
1176 Görüntülenme
28 Ağustos 2020-13:37

Koronavirüs salgınının önüne geçmek adına alınan tüm önlemler salgının yayılımını yavaşlatsa da henüz risk geçmiş değil. 3 temel kural olan maske mesafe ve temizlik konusu virüsle mücadelede en önemli unsur olarak karşımızda duruyor. En büyük risk grubu altında bulunan ve her platformda salgınla ilgili uyarıda bulunan sağlık çalışanları da bazen virüsün pençesinden kaçamıyor. Birçok hekim canlarını hiçe sayarak vatandaşların sağlığı için çabalıyor ancak çağın illeti koronavirüse bazen esir düşebiliyor. İşte bu doktorlardan birisi de kayseri’nin yakından tanıdığı bir isim Melikgazi Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Demirel.

Koronavirüse yakalanan Mustafa Demirel, hem vatandaşları hem de yetkilileri uyardı. "Covid sel gibi hızla ilerliyor” Demirel, “Hep hasta takip etmeyeceğiz. Şimdi kendimizi takip etme zamanı" covid sel gibi hızla ilerliyor. Acil ilave tedbirler almak gerekli. Allah bütün hastalarımıza acil şifa İhsan eylesin. Tüm dostlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. -GA-(MESUT KOÇ) 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft