Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

DEVELİ’DE BAYRAMLAŞMA CUMHURİYET MEYDANINDA YAPILDI

DEVELİ’DE BAYRAMLAŞMA CUMHURİYET MEYDANINDA YAPILDI
721 Görüntülenme
24 Temmuz 2021-15:06

DEVELİ’DE BAYRAMLAŞMA CUMHURİYET MEYDANINDA YAPILDI

Bayramlaşma programı Çarşı Camii İmam hatibi Fatih Arslan’ın sözlerin en güzeli olan Kuran Kerim tilaveti ve Çarşı Cami İmam hatibi Resul Yalçın’ın duası ile başladı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbarkonuşmasında “Pandemi nedeniyle uzun zamandır bir araya gelemedik ve gerek yurt içi gerekse yurt dışından sılayı rahim için Develi’ye gelen hemşerilerimiz ile birlikte Kurban Bayramı’na kavuşmanın heyecanı içindeyim. Kurban Bayramının sükûnet ve huzurlu bir ortamda geçmesinden dolayı Rabbime hamd ediyorum. Düşmanlarımızın görmek istemediği bu tablonun, bu kardeşliğimizin ilelebet devam etmesini diliyorum tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum” dedi. Develi Kaymakamı Murat Duru ise “Huzur kenti olan Develimizde siz kardeşlerimle pandemi nedeniyle ayrı kaldığımız andan itibaren normalle sürecinin başlamasıyla Kurban Bayramımı yaşıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu gösterdiğimiz kardeşlik yurdumuzun diğer yerlerine de örnek olur da huzur ve refah içerisinde yaşayabiliriz” mesajını verdi.

Program protokol üyelerinin İlçe Emniyet Müdürlüğüve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyareti ile sona erdi. -GA-((DEVELİ BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft