• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

DEVELİ'DE “SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURUNUN” İKİNCİSİ YAPILDI

DEVELİ'DE “SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURUNUN” İKİNCİSİ YAPILDI
645 Görüntülenme
20 Eylül 2021-15:31

DEVELİ'DE “SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURUNUN” İKİNCİSİ YAPILDI

 

Kendilerini ve bisikletlerini süsleyerek tura katılan kadınlar, İlçe Stadyumundan başlayarak sırasıyla Elbiz Caddesi, Alparslan Türkeş Caddesi ve Cumhuriyet Caddesini geçtikten sonra Cumhuriyet Meydanında turlarını tamamladılar.

Develi Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı ve Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Develi Organizasyon Sorumlusu Aslı Azman turun sonunda basın açıklamasında bulunarak kadınların bisiklete binerek neye dikkat çekmeye çalıştıklarına dair bilgiler verdi. Bisikletin kent yaşamının bir parçası olduğunu belirten Azman “Bu etkinliğimiz 30 farklı ülke 150 şehirde eş zamanlı olarak yapılmaktadır. Bisiklet çevreyi kirletmeyen doğa dostu bir ulaşım aracıdır. Artan trafik sorununa önemli bir alternatif olan bisikletin sürmesi de keyiflidir. Biz kadınların toplumda daha fazla aktif rol almalarına dikkat çekmek istediğimiz bu etkinliğimizi devam ettireceğiz” açıklamalarında bulundu. -GA-(DEVELİ BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft