Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI TEVCİH TÖRENİ

DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI TEVCİH TÖRENİ
504 Görüntülenme
18 Eylül 2020-16:10

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle eş zamanlı olarak ilimizde de Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni düzenlendi. Törene Vali Günaydın ve eşi Aysel Günaydın, Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, gazilerimiz ve şehit ailelerimiz katıldı.

Törende konuşan Vali Günaydın, “ Söz konusu vatanımız,bayrağımız, ezanımız, olunca kahraman evlatlarımız geri dönmeyi düşünmeden cepheye koşmuşlar ve mukaddes değerlerimiz için canlarını seve seve feda etmekten çekinmemişlerdir. Bugün şanlı bayrağımızın gölgesinde özgürce ve huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ve gazilerimiz Ülkemizin gerçek sahipleridir. Aynı zamanda şehitlerimizin çok değerli aileleri onların bizlere emanetidir.Bizim her zaman onların emrinde oluğumuzu ifade etmek istiyorum. Ne zaman bir sıkıntı ve ihtiyacınız olursa başta Valiniz olmak üzere bütün kurumlarımız emrinizdedir. Aynı zamanda gazilerimize de minnet borçluyuz. Onların istek ve arzuları bizim içim emirdir.”diye konuştu.

Vatanımız ve milletimiz üzerinde hesabı olanlara tarihimizdeki kahramanlıkları hatırlatan Vali Günaydın, “Tarih boyunca Milletimiz ve vatanımız üzerinde hesabı olanlar hiç eksilmemiş bundan sonrada eksilmeyecektir. Ama bu hainlere, ülkemiz üzerinde hesabı olanlara bizler bu milletin kahraman evlatları olarak her zaman gereken cevabı verdik bundan sonrada aynı kararlılıkla onlara gereken cevabı vereceğiz.” dedi

Vali Günaydın, konuşmasının ardından Sayın Cumhurbaşkanımız adına “Devlet Övünç Madalyası’nı hak sahiplerine takdim etti. -GA-(KAYSERİ VALİLİĞİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft