• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

DOĞAN VE ACIYER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

DOĞAN VE ACIYER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
914 Görüntülenme
20 Eylül 2021-17:22

DOĞAN VE ACIYER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Yönetimi Kurulu üyesi ve Erciyes Üniversitesi’nde doktor olarak görev yapan Dr. Emrullah Doğan, meslektaşı Dr. Tuğçe Acıyer ile Talas Belediyesi Evlendirme dairesinde Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın kıydığı nikah akdi ile hayatını birleştirdi. Genç çifti Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri de bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Talas Belediyesi Evlendirme dairesinde gerçekleşen nikah töreninde Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu başkan yardımcısı Ersan Dağdeviren, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu genel sayman Koray Can ve yönetim kurulu üyesi Yusuf Korkmazyürek’in yanı sıra genç çiftin ailesi ve sevenleri katıldı.

Genç çiftin nikahını Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın kıyarken,  töreninde Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, nikah cüzdanını teslim etmeden tavsiyelerde bulundu. Çağan, “3 S sevgi,sadakat ve saygı kuralına uydukları taktirde mutlu olacaklardır. Bundan sonraki süreçte de çocuklarıyla beraber bir yaşam geçirmelerini diliyorum” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, nikah cüzdanını gelin Tuğçe Acıyer’e teslim etti. -GA-(HABER MERKEZİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft