• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU BÜYÜYOR

1377 Görüntülenme
22 Temmuz 2020-10:46

Yozgatlılar arasında ki birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek adına yola çıkan Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu, Avrupanın çeşitli ülkelerindeki şubelerine yenilerini ekleyerek büyümeyi sürdürüyor. Bu çerçevede Belçika Yozgatlılar Federasyonu da Zeki Yarol başkanlığında kurularak çalışmalarına resmen başlamış oldu. federasyon, Belçika’nın Pieton şehri merkezli kurulurken, Pieton şehri aynı zamanda Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesiyle de kardeş şehir olma özelliğini de taşıyor.

Kendisini memleketine adamış olan Zeki Yarol Başkanlığında oluşan 20 kişilik yönetim kurulu ise isimlerden oluştu, Salih Solak, Cengiz Selçuk, Kadir Karakoç, Bayram Karakoçoğlu, Ümit Yarol, Güven Sicim, Oğuzhan Polat, Semahattin Ceylan, Yunus Babayiğit, Şenay Yarol, Uğur Yarol, Ömer San, Mükremin Duman, Seyidalı Aslan ,Raşit Hamurcu, Gökhan Çetindaş, Ali Şahin, Zeki Çetindaş ve Duran Yavuz.-SM- (HABER MERKEZİ)

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft