• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    1992565,45

DUYKON AVRUPA ENGELLERİ KALDIRACAK

1282 Görüntülenme
23 Şubat 2021-17:55

DUYKON AVRUPA ENGELLERİ KALDIRACAK

 

Duykon Genel Başkanı Serhat Baran Avrupadaki Yozgatlı Federasyonların ve Derneklerin katılımlarıyla Yozgat ve ilçelerindeki Engelliler için Akülü Araba Kampanyasının sonuna gelindiğini belirterek, “Mart ayında Akülü Arabaların dağıtımı gerçekleştirilecektir. Katılım ve Katkı sağlayan başta Soydaş Erdinç ve Ekibi olmak üzere tüm Federasyon, Dernek ve Hayırsever hemşehrilerimize bu anlamlı Kampanya için çok teşekkür ederiz" dedi.

Soydaş Erdinç de Kampanyalarına destek veren Duykon üyeleri Almanya, Belçika, Fransa, Avusturya ve Hollanda Federasyon ve Derneklerin Başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Mağdur ve mazlumun yüzlerini güldürmek, engelli olan  insanlarımıza yardım etmek, onların eli ayağı olmak bizim insanlık vazifemizdir. Allah izin verirse bu akülü arabalarımızı Mart ayı itibariyle Hollanda'dan tır’a yükleyip  Yozgatımıza götüreceğiz.Yozgat ve ilçelerinde  engelleri kaldıracağız.  Akülü Arabaları, DUYKON Genel Merkezimiz tarafından gerçek  ihtiyaç sahipleriyle buluşturacağız" diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft