• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

DUYKON KADIN KOLLARI BAŞKANI ARSLAN YOZGAT'TA

1270 Görüntülenme
22 Temmuz 2020-12:08

DUYKON Kadın Kolları genel başkanı Aysel Arslan, "İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Kadın Kolları Genel Başkanı olarak bugün Sarıkaya ilçemizi ziyaret ettim.  Bu ziyaretimde bana Kaymakamımız Sayın Yasin Özcan bey'in Sevgili eşi Sayın Olcay Özcan hanım eşlik ederek hem kültürel mirasımız Roma Hamamının tarihi hem de faydaları hakkında rehberlik etti. Sevgili Olcay hanıma göstermiş olduğu alaka, ayırmış olduğu zaman ve misafirperverliğinden dolayı çok tesekkur ederim.

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Kadın Kolları Genel Başkanı olarak, eski Ilçe Bşk. Sayın Haci Nuri Atmaca bey ile birlikte Sarıkaya Belediye Bşk. Ömer Açıkel'i,  ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgilendirme ve karşılıklı işbirliği konularında fikir alışverişinde bulunduk.

Misafirperverliklerinden ve ilgilerinden dolayı çok kiymetli Başkanımıza ve bana eşlik ederek desteğini esirgemeyen Sayın Hacinuri Atmaca beye çok teşekkür eder Saygılar sunarım."

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu üyesi, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Kadın Kolları Genel Başkanı Aysel Arslan daha sonra DUYKON Üniversite birimi başkanı Muhammed Enes Telli ile birlikte Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Karşılıklı yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu ziyarette Başkan yardımcıları Kadir Kaygusuz ve Yasar Durbilmez, Meclis Üyeleri Ilker Gören, Ergin Gül ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya’nında yeraldığı ziyarette karşılıklı işbirliği konularında fikir alışverişinde bulunuldu. -SM- (HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft