Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

DUYKON STUTTGART BAŞKANI AÇIKYÜREK’TEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

1231 Görüntülenme
29 Kasım 2020-10:49

DUYKON Almanya Stuttgart Başkanı İbrahim Açıkyürek, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili, TV 38 ve Kanal 38 Genel Müdürü Deniz Çağan’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili, TV 38 ve Kanal 38 Genel Müdürü Deniz Çağan, ziyarette yaptığı konuşmada DUYKON Almanya Stuttgart temsilcimiz İbrahim Açıkyürek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yakın zamanda vefat eden yeğeninden dolayı başsağlığı diledi.

Sözlerinin devamında gerek Yurt içinde ve gerekse de yurt dışında Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu’nun yapmış olduğu çalışmalara dikkati çeken çağan, “Hollanda, Belçika, Fransa, Avusturya’da yapılanmalar tamamlandı. Almanya’da federasyon resmen kurulmuş ve başkanda atanmış olacak. Bu anlamda sayın başkana da ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

DUYKON Almanya Stuttgart temsilci İbrahim Açıkyürek ise, Deniz Çağan’a acılarını paylaştığı için teşekkür ederek,“kendisi bizleri yurt dışında da yalnız bırakmıyor. Kanal 38 televizyonu olarak bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Ayrıca bizleri de burada temsil ediyor. Acımız büyük. Gençlerimizi teker teker kaybediyoruz. Benim yeğenim kalp krizi nedeniyle vefat etti. Pandemi nedeniyle kısa süreli geldik ama Türkiye’de çok iyi bir ilgi vardı” diye konuştu.

DUYKON’un faaliyetleri ile ilgili de bilgiler veren Açıkyürek, “DUYKON çalışmalarının başından beri içindeyim. Ankara’ya DUYKON’un kuruluşunda delege olarak geldim. DUYKON’un manasını bile ‘Bir Yozgatımız Var’ manasını bilen bizimle devam ediyor”   şeklinde konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft