• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

DÜZİÇİ BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ’YE KATILDI

DÜZİÇİ BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ’YE KATILDI
649 Görüntülenme
30 Haziran 2021-16:30

DÜZİÇİ BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ’YE KATILDI

Geçtiğimiz haftalarda Düziçi’nin CHP’li Belediye Başkanı Alper Öner, sosyal medya üzerinden AK Parti’ye katılacağını açıklamıştı.

Partisinden hayal kırıklığı ile ayrıldığını ifade eden Öner, “Kuruluşunda yerlilik ve millilik olan CHP’nin artık her şeye karşı durmasını ve muhalefet uğruna devletle vatandaş arasındaki güven ilişkisini zedelemeye çalışmasını reddediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletin safında yer alacağım.” demişti.

AK Partiye geçiş yapan Belediye Başkanı’na rozetini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. Ardından Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, Düziçi İlçe Başkanı ve geçiş yapan 10 Meclis Üyesi ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konuşma yapan Özhaseki, “Bugün bir Belediye Başkanı arkadaşımız daha büyük AK Parti ailemize katılıyorlar. Sizin her zaman ifade ettiğiniz gibi belediyecilik, vatandaşa hizmet bizim işimiz. Bu gerçeklerin farkında olarak aramıza katılan Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi arkadaşımızı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden bugüne kadar 36 Belediye Başkanı AK Parti’ye geçiş yaptı ve böylelikle şu an AK Partili Belediye sayısı 800’e ulaştı.-ED-(AK PARTİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft