• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

ERCİYES'TE PİSTLER KAYAKSEVERLERLE DOLDU

ERCİYES'TE PİSTLER KAYAKSEVERLERLE DOLDU
430 Görüntülenme
17 Ocak 2022-14:40

ERCİYES'TE PİSTLER KAYAKSEVERLERLE DOLDU

İç Anadolu'nun "zirvesi" olarak nitelendirilen Erciyes Dağı'nda hafta sonu olmasının da etkisiyle pistleri dolduran tatilciler, kayak ve snowboard yaparak keyifli vakit geçirdi.

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, AA muhabirine, özellikle hafta sonları, güney ve komşu iller ile Kayseri merkezden yoğun talep gördüklerini söyledi.

Hafta içi de çok fazla talep olduğunu belirten Cıngı, özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi uçakla çok kolay ulaşımı olan illerden yoğun misafir ağırladıklarını dile getirdi.

Ziyaretçilerden Oğuzhan Köseoğlu da İstanbul'dan geldiğini ve Erciyes'i çok sevdiğini belirterek, "Mümkün oldukça buraya gelmeye çalışıyorum. Pistlerin uzun ve karın iyi oluşu ile kente yakın olması bizi buraya gelmeye itiyor. Pistler çok güzel, Erciyes'i özellikle turistlere öneriyorum." diye konuştu.

Osman Canokutan ise kentte böyle bir yerin olmasının kendileri için çok büyük avantaj olduğunu kaydederek, "Çok büyük mutluluk. İnşallah il dışından ve yurt dışından turistler gelerek Erciyes'in tadını ve keyfini çıkarırlar." dedi.-ED-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft