• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

ERGÜNEŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

ERGÜNEŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ
607 Görüntülenme
17 Ekim 2020-11:55

Bir süredir Koronavirüsle mücadele eden Ak Parti eski belediye meclis üyesi iş insanı Zekeriya Ergüneş, hayata gözlerini yumdu. Ergüneş’in cenazesi kılınan namazın ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Kayseri'nin tanınmış simalarından olan siyasetçi ve iş adamı kimliği ile bilinen Zekeriya Ergüneş, bir süredir koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı. Dün akşam saatlerinde durumu ağırlaşan Ergüneş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ergüneş için Hulusi akar camiinde kılınan Cenaze namazına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, protokol üyeleri ve yakınları katıldı.

Zekeriya Ergüneş'in cenazesi, Hulusi Akar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. -NG- GİZEM ABATAY

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft