• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,45
  • GRAM ALTIN
    2475,26
  • ÇEYREK ALTIN
    4072,68
  • BITCOIN
    2053764,31

ERÜ’DE “AHİLİK” PANELİ DÜZENLENDİ

ERÜ’DE “AHİLİK” PANELİ DÜZENLENDİ
712 Görüntülenme
30 Aralık 2021-13:49

ERÜ’DE “AHİLİK” PANELİ DÜZENLENDİ

Çevrimiçi olarak düzenlenen panele; ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkam, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ile çok sayıda katılımcı katıldı.

 Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, “2021 Ahi Evran Yılı”  etkinlikleri kapsamında yıl boyu çeşitli etkinlikler düzenlenmesine katkı sağlayan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’a teşekkür etti.  

 Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy da konuşmasında ahiliğin bir yaşam felsefesi olarak görülmesi gerektiğini belirterek, “ Temelleri Kayseri’de atılan Ahilik Teşkilatı, elbette bir esnaf teşkilatıdır. Ancak bu teşkilatın içinde sadece esnaflarımız değil, o dönemde adalet dağıtan kadılar, ilim öğreten müderrisler, devlet adamları ve askerlerde yer almıştır” dedi.  

Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkam ise konuşmasında düzenlenen panelin önemine dikkat çekti.-ED-(ERÜ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft