• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

ESKİCİ, İZMİR’E ATANDI

ESKİCİ, İZMİR’E ATANDI
623 Görüntülenme
22 Eylül 2020-14:10

7 yıldır Kayseri’de görev yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici', İzmir'e atandı.Eskici’nin resmi yazının kendisine ulaşmasının ardından İzmir'deki yeni görevine başlayacağı ifade edildi. 

Kasım 2013'ten bu güne Kayseri'de il Müdürü olarak görev yapan Eskici, Gençlik ve Spor Bakanlığı “2011 Gençlik Çalıştayı” Koordinatörlüğü, 2015 “Spor ve Medya Sempozyumu” ile “Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Arttırılması Bölgesel Eğitim Programı” ve 2016 yılında “Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı” gibi çeşitli Spor ve Gençlik Çalıştaylarında katılımcı veya Koordinatörlük görevlerini aldı.

İlk spor yöneticiliğine Kayseri Gençlik Spor Kulübünde başlayan Eskici, Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübünü kurarak ve Kulüp Başkanı olarak görev yapmıştır. Atletizm, Kayak, Dağcılık, Okçuluk, Masa Tenisi ve Yüzme branşlarında lisansı bulunan Eskici’nin, aynı zamanda Kayak branşında Uluslararası, Bilardo ve Yüzme branşlarında ise Ulusal Hakemlikleri bulunmaktadır.

Ülkemizde yapılan birçok Uluslararası müsabakalarda yönetici olarak görev alan Eskici’nin Halen Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ile Boks Federasyonu Denetim Kurulu Üyeliği görevi bulunmaktadır. İlimizde göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı; dört kez “Başarı Belgesi”, bir kez “Üstün Başarı Belgesi” ve bir kez de “Maaşla Ödüllendirme“ alan Eskici, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde değişik birimlerde; Memur, Şef, Şube Müdür Vekilliği, İl Müdür Vekilliği ve Araştırmacı kadrolarında görev aldı.-NG-(MESUT KOÇ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft