Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

FİLYASYON’A GÜÇLÜ DESTEK

FİLYASYON’A GÜÇLÜ DESTEK
584 Görüntülenme
11 Eylül 2020-18:28

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla şehirdeki sağlık camiasına güçlü bir destek veriliyor. Büyükşehir Belediyesi’nce filyasyon çalışmalarında kullanılmak üzere görevlendirilen 63 araç ve 84 personel, koronavirüs mücadelesinde ekiplerin gücünü artırıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaşanan pandemi sürecinde kendi ekipleriyle verdiği mücadelenin yanı sıra İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı filyasyon ekiplerine de desteklerini sürdürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanlarını koronavirüs ile mücadelede seferber eden Başkan Büyükkılıç, fedekarca görev yapan sağlık camiasına yönelik desteklerine aralıksız devam ediyor. Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü 11 Mart tarihinden bu yana ilçeler dahil olmak üzere virüsle mücadelede kullanılmak üzere maddi desteğin yanı sıra maske, dezenfektan gibi konularda yoğun bir çalışma yürütülmesini sağlayan Başkan Büyükkılıç, İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin hareket alanını genişletmek amacıyla 63 araç ve 84 personel görevlendirdi. İl Sağlık Müdürlüğü’nün sevk ve idaresine görevlendirilen Büyükşehir Belediyesi ekipleri hastalığın bulaş aşamalarını kontrol eden ve gece gündüz demeden fedakarca çalışan filyasyon ekiplerinin de yüklerini hafifletmek adına önemli bir görev üstleniyor. Koronavirüs salgını ile mücadele etmede çok önemli bir yere sahip olan filyasyon ekiplerine destek aralıksız devam ettirilecek.-GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft