Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİNİ SİZLER OLUŞTURACAKSINIZ

GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİNİ SİZLER OLUŞTURACAKSINIZ
653 Görüntülenme
29 Temmuz 2020-11:21

Başkan Yalçın, başkanlık toplantı salonunda TÜBİTAK İHA 2020 yarışması sabit kanat kategorisinde 336 takım arasından birinci olan ve Kayserili Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Helvacı öncülüğündeki Gökbörü İHA Takımı üyesi gençleri misafir etti.

Samimi bir ortamda ve sohbet şeklindeki toplantıda konuşan Başkan Yalçın, mühendis adaylarına seslenerek, kendilerinden en iyi şekilde eğitimlerini tamamlamalarını istedi.

Teknik alandaki çalışmaların ülke teknolojisi ve savunma sanayi gibi diğer birçok alanda ilerlemenin öncüsü olduğunu belirten Başkan Yalçın, “Sizler teknik insanlar olarak yapacağınız her çalışmayla ülkemizi teknolojide ileri taşıyacaksınız. Yeni teknolojiler üretecek, var olanları geliştirecek beyinlersiniz. Ülke olarak sizlerin çalışmalarına çok ihtiyacımız var. Geçmişte dışa bağımlı olduğumuz insansız hava araçları gibi birçok konuda sizlerin kafa yorması, yeni şeyler üretmesi ve bu alanda gece gündüz demeden çalışması bizlere gurur veriyor. Hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Dr. Mustafa Helvacı da, Başkan Yalçın’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, kendisine kulüp tişörtü hediye etti. -GA-(TALAS BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft