• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

GENÇLİK KOLLARI’NDAN SUÇ DUYURUSU

GENÇLİK KOLLARI’NDAN SUÇ DUYURUSU
665 Görüntülenme
28 Haziran 2021-14:19

GENÇLİK KOLLARI’NDAN SUÇ DUYURUSU

Kayseri Adliyesi’nde geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Katarlı gençlerin sınavsız üniversite eğitimiyle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundular.

Grup adına açıklama yapan Yusuf Şimşek, “Ülkemizin yarınları ve Yeni Türkiye’nin teminatı olan biz gençler her yıl olduğu gibi bu yılda geleceğimizi temin edecek olan üniversiteye giriş heyecanı içerisindeydik. Lakin 25 Haziran tarihinde üniversite sınavından bir gün önce öğlen saatlerinde ortaya atılan bir yalan haber tüm motivasyonum uzu alt üst etmiş, sınava girecek 2 milyon 607 bin 903 öğrenciyi olumsuz şekilde etkilemiştir. CHP Genel Başkanı her zaman olduğu gibi sorumsuzca davranarak, yalan söylemiş ve yalanın yayılmasında aktör olmuştur” dedi.

Şimşek, “Bugün geldiğimiz noktaya bakıldığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya üzerinden başlattığı Katarlı gençler sınavsız Türkiye’de okuyacak algısı sosyal medyada belli odaklarca yayılmıştır. Hatasına karşılık özür dileme erdemini gösteremeyen bir insanın bu ülkenin gençleri tarafından kabul görmeyeceğini açıkça beyan ediyorum.İşte Sayın Kılıçdaroğlu trol dediğiniz bu gençler size 1 Tl’lik manevi tazminat davası açmak üzere buradayız” diye konuştu.

Ak Parti Kayseri Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek, “Metinler ortada biz gereğini burada yapacağız” dedi. -ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft