Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

“GÖZÜNÜZDEN VE GÖNLÜNÜZDEN ÖPÜYORUM”

“GÖZÜNÜZDEN VE GÖNLÜNÜZDEN ÖPÜYORUM”
611 Görüntülenme
20 Ağustos 2020-15:52

Telekonferans yoluyla gerçekleşen görüşmede Azad Kurt, Emre Çetinkaya, Mert Emsen, Burhan Karadaban ve Burak Bakışgan ile sohbet eden Başkan Yalçın, “Civanmertliğiniz, cömertliğiniz ve güzelliğiniz bizi duygulandırdı. Ben 2 yıl Van’da görev yaptım. Doğunun güneydoğunun çocuklarının babayiğitliğini, gönlünün güzelliğini yakından bilirim. Türkiye’ye ve dünyaya örnek teşkil ettiniz. Hepinizi tebrik ediyor, gözünüzden ve gönlünüzden öpüyorum. Sizi bu şekilde yetiştiren anne-babalarınızı da ayrıca tebrik ediyorum. Selamlarımı iletin.” diye konuştu.

SÖMESTR TATİLİNDE ERCİYES’TE KAYAK SÖZÜ

Örnek davranışlarından dolayı gençleri ödüllendiren Başkan Yalçın, yol masrafları da dahil olmak üzere sömestr tatilinde Erciyes’te kayak sözü verdi. Bununla birlikte birer takım elbise, gömlek, kravat ve ayakkabı hediye eden Başkan Yalçın, ayrıca sucuk-pastırma göndereceğini ifade etti.

SUCUK PASTIRMAYA KARŞILIK KARPUZ

Başkan Yalçın’ın kendilerine gösterdiği ilgiden çok memnun olan gençler de, “Her şey için teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Sizin Diyarbakır’dan bir isteğiniz var mı? Biz de size karpuz gönderelim.” diyerek cömertliklerini bir kez daha ortaya koydu. -GA-(TALAS BELEDİYESİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft