Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

HEDEF ŞAMPİYONASI'NIN FİNALİ SONA ERDİ

HEDEF ŞAMPİYONASI'NIN FİNALİ SONA ERDİ
523 Görüntülenme
05 Ekim 2020-17:59

Şırnak'ta düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın finali son etap uçuşlarının ardından tamamlandı.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu ile Şırnak Yamaç Paraşütü ve Doğa Sporları Kulübü iş birliğinde 1950 rakımlı Namazdağı eteklerinde yapılan Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası finalinde 11 takımlı 38 pilot yarıştı.

Son etap uçuşlarının ardından en iyi ortalamayı tutturan 4 pilot, Bekir Atlıhan, Serhat Karaduman, Kerem Dinçer ve Mustafa Uri milli sporcu statüsü kazandı.

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan programda yaptığı konuşmada, Cudi, Gabar ve Namaz dağlarının geçmişte terörle anılan yerler olduğunu son yıllarda artık güzel etkinliklere ev sahipliği yaptığını söyledi.

Yapılan etkinliklerin sağlanan huzur ikliminin yansıması olduğunu aktaran Pehlivan, şunları kaydetti:

"İnşallah Şırnak’tan güzel faaliyetler, yatırımlar, artmaya devam edecek. Güzel mesajları buradan tüm Türkiye’ye ve dünyaya veririz. Buradaki sporcular ilimize aileleriyle geldi ve çok da memnun olduklarını dile getirdiler. Ortamın güzelliğinden buradaki misafirperverlikten bahsettiler. Bize düşen bundan sonra bu ve bundan sonraki faaliyetlere ev sahibi yapmaktır. Değişik federasyonlarla irtibat halindeyiz. Rafting, tenis ve diğer doğa sporları faaliyetlerini devam etmeyi hedefliyoruz. Şırnak'a bu tür etkinlikler yakışıyor. Şırnaklı hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline layıktır."

Türkiye Hava Sporları Federasyon Başkan Vekili Recep Coşkun da etkinlik boyunca en güzel şekilde ağırlandıklarını söyledi.

Birinci pilot Kerem Dinçer, güzel bir ortamda 3 gün boyunca verimli bir yarışma geçtiğini belirterek, "Dereceye girdiğim için mutluyum. Bizler milli takımı temsil edip yurt dışında etkinliklere katılacağız. Seneye tekrar gelmek istiyoruz." dedi.

Etkinliğe Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk, Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Şırnak Ticaret Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik de katıldı.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft