• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

HES KABLO KAYSERİSPOR-ALANYASPOR’A KONUK OLACAK

HES KABLO KAYSERİSPOR-ALANYASPOR’A KONUK OLACAK
539 Görüntülenme
18 Eylül 2020-16:52

Kazanılan Kasımpaşa karşılaşmasının ardından ara vermeden Alanya karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan HES Kablo Kayserispor, hazırlıklarını tamamladı. İlk hafta yeni transferlerini oynatamayan HES Kablo Kayserispor, Alanya karşılaşmasında oyuncularından yararlanabilecek. Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın Alanya karşılaşmasında sahaya nasıl bir ilk on bir süreceği ise şimdiden merak konusu oldu. Ligin ilk haftasında Kayserispor-Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup etti. Alanyaspor ise Sivasspor’u 2-0 mağlup etti.

Alanyaspor-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 19 Eylül Cumartesi günü Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Erkan Özdamar, Mehmet Salim Mazlum ve Abdullah Bora Özakara hakem üçlüsü görev yapacak.

Alanyaspor ile Kayserispor arasındaki maçlar. En gollü Alanyaspor Kayserispor maçları. Alanyaspor Kayserispor istatistikleri.

Süper Lig 2020-2021 futbol sezonunun 2.haftasında Alanyaspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Lige galibiyetle başlangıç yapan iki ekip, birbirlerine üstünlük kurmak için çabalayacak.

Süper Lig'de ilk yarının ikinci haftasında Alanyaspor ile Hes Kablo Kayserispor karşı karşıya gelecek. Alanyaspor ile Kayserispor lig tarihinde 9. kez karşılaşacak. Süper Lig tarihinde bugüne kadar 8 kez karşılaşan iki takım, yarın 9. randevuda karşı karşıya gelecek.

Alanyaspor ile Hes Kablo Kayserispor arasında oynanan 8 müsabakada Hes Kablo Kayserispor 2 kez kazanırken, Alanyaspor ise  5 kez kazandı. İki takım arasındaki 1 maç da berabere bitti. Sarı Kırmızılılar, rakibine 8 gol atarken kalesinde ise 18 gol gördü. Hes Kablo Kayserispor, rakibi ile oynadığı son 5 maçta galip gelemedi.

Sarı Kırmızılı ekip, deplasmanda oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet 1 galibiyet elde etti. Bu maçlarda Alanyaspor 14 gol atarken Hes Kablo Kayserispor ise 3 gol atabildi.-NG-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft