• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

HES KABLO KAYSERİSPOR EVİNDE MAĞLUP OLDU

HES KABLO KAYSERİSPOR EVİNDE MAĞLUP OLDU
533 Görüntülenme
26 Eylül 2020-17:14

Temsilcimiz hes kablo kayserispor kendi sahasında konuk ettiği BB Erzurumspor’a 3-1 mağlup oldu.

Süper ligin 3. Haftasında kendi sahasında BB Erzurumsporu konuk eden temsilcimiz hes kablo kayserispor bu haftayı da mağlubiyetle kapattı. Lige Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan kayserisporda geçtiğimiz hafta aytemiz Alanya deplasmanında mağlup olurken, bu hafta konuk ettiği Erzurumspor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkmıştı.

Hes Kablo Kayserispor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının ilk yarısını konuk ekip 2-0 önde tamamlandı.

Karşılaşmanın ilk golü 42. dakikada konuk ekipten geldi. Ceza sahası içinde topla buluşan Novikovas'ın topuk pasını iyi takip eden Rashad Muhammed, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı. İlk yarının ikinci gölü uzatma dakikalarında geldi. 45+2 de sağ kanattan gelişen Erzurumspor atağında Emrah Başsan'ın ortasında, geriden koşu yaparak ceza sahasına giren Novikovas, yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımının ikinci gölünü attı.

Maçın ilk yarısı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan temsilcimiz aradığı golü maçın 83. Dakikasında pedronun ayağından buldu ve skoru 2-1’e taşıdı. Kayserispor beraberlik gölünü ararken, kalesinde 3. Gölü gördü. 90+5. dakikada konuk ekip farkı 3'ye çıkardı. Soldan gelişen atakta Obertan'ın pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Sissoko'nun sert şutunda meşin yuvarlak bir kez daha filelerle buluştu ve skor 3-1 oldu.

Bu dakikanın ardından başka gol sesi çıkmayınca maç, konuk ekibin 3-1’lik galibiyeti ile sona erdi.-NG-(MESUT KOÇ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft