Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

KASKİ İÇME SUYU KULLANIMINA DİKKAT ÇEKTİ

KASKİ İÇME SUYU KULLANIMINA DİKKAT ÇEKTİ
469 Görüntülenme
18 Temmuz 2021-17:14

KASKİ İÇME SUYU KULLANIMINA DİKKAT ÇEKTİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, tarafından yapılan açıklamada; son yıllarda ülkemizde ve dünyada artarak devam eden su sorununa dikkat çekilerek, Kurban Bayramında da içme suyunun her zamankinden daha bilinçli kullanılması gerektiği vurgulandı.

Özellikle kırsal mahallelerde içme suyunun bahçe, tarla sulamasında kullanılmasından kaynaklı yüksek kotlarda ikamet eden vatandaşların sıkıntı yaşadığına dikkat çekilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kurban Bayramı nedeniyle önümüzde günlerde hijyen ve temizlik için kentimizde su tüketimi oldukça fazla olacaktır. Siz değerli abonelerimizin Kurban Bayramı süresince su sıkıntısı çekmemesi bakımından, suyun tasarruflu bir şekilde kullanılması gerekmektedir. Kuraklığın iyiden iyiye kendini gösterdiği ülkemizde yaşamın kaynağı olan içme suyumuzun tarımsal alanlarda kullanılması sonucu ihtiyacı olan vatandaşlarımızın suya erişimi zorlanırken, kimi zaman ise imkânsız bir hale gelmektedir. Yaşanması muhtemel sıkıntıları önleyebilmek adına tüm halkımızı içme suyumuzu tasarruflu kullanmaya ve daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Tabiatın ve tüm canlıların yaşam kaynağı olan içme sularımızın korunması; doğanın ve gelecek nesillerimizin daha ferah yaşayabilmesi için en önemli görevlerimizin başında gelmektedir. Geleceğe saklayacağınız her bir damla tüm canlılar için hayat demektir. Bu hassasiyetle tüm abonelerimizin duyarlılık göstermelerini önemle rica eder, Kurban Bayramımızın ülkemiz ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dileriz.” -GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft