Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

KAYSERİ MODEL FABRİKA İLE GÜNLÜK YÜZDE 80’E VARAN ÜRETİM ARTIŞI

KAYSERİ MODEL FABRİKA İLE GÜNLÜK YÜZDE 80’E VARAN ÜRETİM ARTIŞI
709 Görüntülenme
12 Temmuz 2021-13:19

KAYSERİ MODEL FABRİKA İLE GÜNLÜK YÜZDE 80’E VARAN ÜRETİM ARTIŞI

Kayseri Model Fabrika’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve Kayseri Model Fabrika (KMF) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, yapılan çalışmalar sonucunda firmaların günlük üretimlerinde yüzde 80’e varan artışlar yaşandığını söyledi.

Başkan Büyüksimitci, “Model fabrikamız bünyesinde, firmalarda tespit edilen iyileştirmeye açık noktalar için Yalın Düşünce kapsamında 20 modülden oluşan eğitimler ve saha uygulamaları yürütüldü. Her firmanın kendi iyileştirme sürecine göre %40 ile %80 arasında günlük üretim artışı sağlandı. Üretim artışı dışında da farklı noktalarda kazanımlar elde edildi” dedi.

Sonuçların ve firma temsilcilerinden yapılan geri dönüşlerin Kayseri sanayisi adına sevindirici olduğunu dile getiren Başkan Büyüksimitci, çalışmaları başından beri yakinen takip ettiğini, elde edilen sonuçların hem mevcut projeler hem de ilerleyen dönemlerde başlatılması düşünülen projeler için umut verici olduğunu söyledi.

Büyüksimitci “Söz konusu sonuçların, hizmet almış firma yöneticilerinin kendi dillerinden dinleyeceğimiz lansman sunumlarını da yakın zamanda yapacağız. Bu etkinliklerle ilgili Bakanlığımızdan tarih bekliyoruz” dedi.

Projede yer alan işletmelerin yalın teknikler konusundaki sürdürülebilirlik için KMF ile diyaloğu sürdürmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Büyüksimitci, özellikle sanayiciye hizmet için kurulduğunu belirten Büyüksimitci, KMF’nin özellikle sanayiciye hizmet için kurulduğunu, sanayicilerin destek istediği konularda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.-ED-(KAYSO)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft