• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A ZİYARET
845 Görüntülenme
20 Aralık 2021-10:17

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A ZİYARET

Başkan Çağan bu kapsamda Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı ziyaret etti.

Ziyarette Çağan’ın yanı sıra Kayseri Yozgatlılar Federasyonu basın, medya sorumlusu Dursun Açıkyürek, yönetim kurulu üyeleri Murat Gencer, Ersan Dağdeviren, Koray Can, Emrullah Doğan, Yusuf Korkmazyürek, Kazım Karagöz ve Yenifakılılar Dernek Başkanı Cengaver Dağ’da bulundu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “ Kayseri dediğimiz zaman sadece Kayseri’de yaşayan hemşehrilerimiz değil, Kayseri’de en fazla yaşayan Yozgatlı nüfusu var. Yıllardan beri Kayseri ticaret şehri olması nedeniyle de çevredeki yaşayan hemşehrilerimizin Kayseri’ye gelerek burada yaşamış olmaları var. Biz Yozgatlı kardeşlerimizi hele de Kocasinan bölgesinde matematiksel olarak çoğunlukta desek yeridir. Bizler burada birlik ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Ay-yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında huzur içinde yaşamımız daim olsun. Yeni yönetiminiz hayırlı olsun” dedi.          

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Daha önce yapmış olduğunuz nezaket ziyaretinizden dolayı ziyarette bulunuyoruz. Kocasinan ilçemiz ve belediyemiz Yozgatımızın en kadim ilçelerinden bir tanesidir. Yapılacak hizmetlerde her zaman desteğinizi gördük. Bundan sonraki süreçte de destek olacağınızı diliyoruz. Kayseri’de biz Yozgatlılar olarak ayrıştırmadan, ötekileştirmeden burada yaşıyoruz. Federasyon olarak Kayseri’de büyük STK’ların birinin başında bulunuyoruz. Bu anlamda Kayseri’de yaşayan hemşehrilerimizin örf ve adetlerini bir sonraki nesle  aktarma görevini üstleniyoruz. Bundan sonraki ortak projelerimizde daha güzel işler yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft