Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN HASGÜL’E ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN HASGÜL’E ZİYARET
699 Görüntülenme
31 Aralık 2021-10:16

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN HASGÜL’E ZİYARET 

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül’e yönelik yapılan iade-i ziyarete Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri  Ersan Dağdeviren, Koray Can, Murat Gencer  ve Kazım Karagöz katıldı.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “Bizlere seçildiğimiz zaman yapmış olduğunuz ziyaret ve ilginizden dolayı iade-i ziyarete geldik. Sizlerin burada ne kadar zor görevler içerisinde odluğunuzu tahmin ediyoruz. Başarılı hizmetlerinizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğini düşünüyoruz. Bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi.    

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, “Seçildiğiniz zaman sizi ilk ziyaret eden kurumlardan birisi olduk. Sebebi ise değerli başkanımı biz hem medya sektöründe hem de inşaat sektörü ve başka alanlardaki başarılı çalışmalardan tanıyoruz. Bu göreve seçilmiş olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duydum. Kayseri’de çok sayıda Yozgatlı mevcut. Özellikle de hısımlarımız Yozgatlı olunca bizlerde kendimizi Yozgat’a ait hissediyoruz. Değerli başkanım ve sizlerin bu görevi bir tık daha yukarıya taşıyacağınıza olan inancım tam. Bu nedenle Yozgatlıların daha da güçleneceğini düşünüyorum. Bundan sonra Yozgatlıların talepleri Deniz beyin nezdinde burada daha da çabuk halledilecektir. Görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft