• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN KÖSEDAĞ’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN KÖSEDAĞ’A ZİYARET
814 Görüntülenme
24 Aralık 2021-10:11

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN KÖSEDAĞ’A ZİYARET 

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’a yönelik yapılan iade-i ziyarete Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ın yanısıra, yönetim kurulu üyeleri  Ersan Dağdeviren, Koray Can, Dursun Açıkyürek, ,Kazım Karagöz ve Yenifakılılar Dernek Başkanı Cengaver Dağ katıldı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, “Daha önce kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. O da bizlere iade-i ziyarette bulundu. Medyanın ve STK’ların sorunlarını kendisi biliyor. Aynı zamanda siyasi kimliği de olduğu için bunu dile getiriyorum. STK’nın başında olup problemleri çözmek için bu adım bir adım önde olmak demektir. Bu anlamda Sayın Deniz Çağan’a sadece Yozgatlılar Federasyonu değil, tüm Kayseri’de yaşayanlar için çözecek problemler için adım atacağına inanıyoruz. Kendisini ve ekibini burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Biz hep biriz, beraberiz aynı zamanda STK’dan da birlikte hareket ediyoruz” dedi.  

Kayseri Yozgatlılar Federasyon Başkanı Deniz Çağan, “Seçilmiş olduğumuz günden beri haberleriyle, köşe yazılarıyla, haber bültenlerinde destek veren gazeteci arkadaşlarımızla birlikte olmak için urbadayız. Ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum. Mesleğimiz gazetecilik, camianın içerisinden geliyoruz. Kayseri’de hiç yapılmamış bir STK tarafından ve çok önemli gazetecilerimizin de katıldığı bir arabaşı buluşması yaptık. Bunun neticesinde bu bir teşekkür taşıyordu. Camianın içerisindeki sıkıntıları biliyoruz ama şu andaki görev niteliğimiz çerçevesinde bunu bizlere katılan, program konuğu olan değerli büyüklerimize aks ettiriyoruz. Her yerde de bunu dile getirmeye devam edeceğiz. Bugün yerel medya 15 Temmuz olaylarına baktığımızda da gücünü bir kez daha görmüş olduk. Yerel medya 15 Temmuz’dan sonrada hak ettiği yeri de bulamadı. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür erdim” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft