• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,45
  • GRAM ALTIN
    2475,26
  • ÇEYREK ALTIN
    4072,68
  • BITCOIN
    2053764,31

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN REKTÖR ÇALIŞ’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN REKTÖR ÇALIŞ’A ZİYARET
767 Görüntülenme
22 Aralık 2021-09:56

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN REKTÖR ÇALIŞ’A ZİYARET

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’a yönelik yapılan iade-i ziyarete Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ın yanısıra, yönetim kurulu üyeleri Murat Gencer, Ersan Dağdeviren, Koray Can, Emrullah Doğan, Yusuf Korkmazyürek, Kazım Karagöz ve Yenifakılılar Dernek Başkanı Cengaver Dağ katıldı.

 

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, “Yakın zamanda yeniden araştırma üniversitesi seçildik ve 8.sıraya yükseldik. En büyük üniversitelerle yarışıyoruz ve çıtamızı yükselttik.  Bu gururu hep birlikte yaşıyoruz. Erciyes Üniversitesi olarak tüm kurumlarla birlikte sadece araştırma-geliştirme anlamında değil, her anlamda STK’lar ile iş birliği yapmayı sürdürüyoruz” dedi.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “Yozgatlılar Federasyonu olarak seçildikten sonra iade-i ziyarette bulunma gereği hissettik. Türkiye’nin en kadim üniversitelerinden bir tanesi olma yolunda Erciyes Üniversitesi hızlı adımlarla devam ediyor. Erciyes Üniversitemizi her zaman en iyi yerde göreceğimizi biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde araştırma üniversiteleri sıralamasında 8.sıraya çıkmasıyla birlikte aslında yükünüze bir yük daha binmiş oldu. Yaptığınız işin beratını almış oldunuz. Daha önce TURKOVAC aşısı ile gündem olmuştunuz. Bizler federasyon olarak Kayseri’de yaşayan Yozgatlıları temsil etmek için buradayız. Erciyes Üniversitesinde okuyan birçok Yozgatlı öğrenci olduğunu biliyoruz. Onlarla ve sizlerle önümüzdeki süreç içerisinde bir iş birliği şeklinde köprü oluşturarak Yozgatlı öğrenci kardeşlerimizle sizleri bir araya getirmek istiyoruz” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft