• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN YAVUZ’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN YAVUZ’A ZİYARET
794 Görüntülenme
27 Aralık 2021-10:16

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN YAVUZ’A ZİYARET 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz’a yönelik yapılan iade-i ziyarete Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri  Ersan Dağdeviren, Koray Can ve Yenifakılılar Dernek Başkanı Cengaver Dağ katıldı.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “Seçildiğimiz günden itibaren bizlerin yanında oldunuz. Ziyaretinizle birlikte bizlere onur verdiniz. Bizlerde bugün yönetim kurulumuzla birlikte sizlere iade-i ziyarette bulunmak istedik. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz bizler için çok değerli. Bizler Türkiye’de en çok şehit veren illerden olmamız, Kayseri’de çok sayıda şehit ve gazi yakınımızın olduğunu biliyoruz. Bu çerçevede sizleri ziyaret büyük önem taşlıyor. Bundan sonraki süreçte sizlerle birlikte şehit ve gazi yakınlarına ulaşmak için sizlerle birlikte çalışmalar yapacağız. Yozgatlı derneklerimizle birlikte bundan sonra hep yanınızda olacağımızı bir kere belirtmek istiyorum” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, “Şehit aileleri ve gaziler derneğini her zaman desteklerimizi ve ziyaretlerinizle bizi yalnız bırakmadığınızdan dolayı Yozgatlılar Federasyonu ve Yozgatlı derneklere teşekkür ediyoruz. Bizler STK olarak kardeş, dernek olarakta çalışmaları ortak olarak yürütüyoruz. Biz şehit aileleri ve gaziler derneği olarak en büyük desteği sivil toplum kuruluşlarından alıyoruz. V atan savunmasında en çok şehit illerden birisi de Yozgattır. Bu vatan bizim, bu bayrak bizim. Vatanımız, devletimiz, milletimiz için gücümüzün sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft