• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    2073533,01

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN BAŞSAVCISI ABDULKADİR AKIN’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN BAŞSAVCISI ABDULKADİR AKIN’A ZİYARET
1437 Görüntülenme
25 Mayıs 2022-14:45

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN BAŞSAVCISI ABDULKADİR AKIN’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın’ı ziyaret etti.

Kayseri’de ki kurum ve kuruluşlarla sıcak ilişkiler içerisinde olmaya özen gösteren Kayseri Yozgatlılar Federasyonu, bu çerçevede ziyaretlerini sürdürüyor. Federasyon Başkanı Deniz Çağan, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Ersan Dağdeviren, Murat Gencer, Koray Can ve Kazım Karagöz ile birlikte Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın’ı ziyaret etti.

Federasyon yönetimini makamında konuk eden Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Akın, heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkati çekti. Kayseri’de yoğun bir Yozgatlı nüfusunun yaşadığını belirten Akın, gerek Kayseri Adalet Sarayında ve gerekse de Kayseri genelindeki iş hayatında Yozgatlı birçok vatandaşın yer aldığını söyledi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, kendilerini kabul eden Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın’a teşeakkür ederek, federasyon çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Kayserinin yargısal anlamda bölgenin önemli bir ili konumunda olduğunu kaydeden Deniz Çağan, hizmetlerinden dolayı Akın’a teşekkür etti. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft