Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN BOĞAZLIYAN BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN COŞAR’ ZİYARET

1150 Görüntülenme
15 Şubat 2021-14:52

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN BOĞAZLIYAN BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN COŞAR’ ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ve Başkan Vekili aynı zamanda Kanal 38 ve TV 38 Genel Müdürü Deniz Çağan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

 

Ziyarette konuşan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ve Başkan Vekili aynı zamanda Kanal 38 ve TV38 Genel Müdürü Deniz Çağan’a Boğazlıyan belediyesi ve ilçem adına ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Göreve geldik geleli ilçemize 5 adet sosyal tesis kazandırdık. Aynı zamanda yine merkez projemiz olan Organize Sanayi Bölgesi projemize büyük bir hız kazandırdık. O bölge için Mart ayında alt yapı çalışmalarına başlayacağız. Organize Sanayi’nin Boğazlıyan ve Yozgat’a çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin ilimizdeki farkı ise Kayseri’ye açılan kapıdır. Kayseri’ye 70 kilometre mesafedeyiz. Bu bölgedeki yatırımcıların ve civar bölgedeki yatırımcıların Boğazlıyan’ı tercih edeceğini de düşünüyoruz. Boğazlıyan barış içerisinde yaşanan yer anlamındadır. İlçemizde hiçbir güvenlik sorunu olmadığı için büyük sanayicilerimizin ilçemizi tercih etmesi noktasında ayrı bir avantajdır. Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ve Başkan Vekili aynı zamanda Kanal 38 ve TV 38 Genel Müdürü Deniz Çağan’a tekrardan hoş geldiniz ve ilçemize şeref verdiniz diyorum” dedi.-ED-(GİZEM ABATAY )

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft