• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    1992565,45

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN VALİ ÇİÇEK’E ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN VALİ ÇİÇEK’E ZİYARET
1342 Görüntülenme
24 Mayıs 2022-15:51

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN VALİ ÇİÇEK’E ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Afyon’dan Kayseri Valiliğine atanan Gökmen Çiçek’i ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular.          

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri, Ersan Dağdeviren, Murat Gencer, Koray Can ve Kazım Karagöz, Kayseri Valiliği görevine atanan Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, sözlerinin başında Vali Gökmen Çiçek’e başarı dileyerek, federasyon yapısı ile ilgili bilgiler verdi. Kayseri’de ki üye sayısı anlamında en büyük STK’lardan birisi olduklarının altını çizen Çağan, önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmalar konusunda da bilgi paylaşımında bulundu. Özellikle memleket derneklerinin genç jenerasyonun kültürlerini, örf ve adetlerini unutmaması adına büyük bir misyon üstlendiğini kaydeden Çağan, Vali Çiçek’e de samimi ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise Kayseri gibi büyük ve gelişmiş bir şehirde göreve başlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gerek sosyal ve gerekse de kültürel manada Kayseri’nin Anadolu’nun parlayan yıldızı konumunda olduğunu kaydeden Vali Gökmen Çiçek, “Şehrin tüm dinamikleri ile daha iyi hizmetler yapmanın arzusundayız. Gerek kamu kurumları gerekse sivil toplum örgütleri bizler için büyük önem taşıyor. Toplum yararına olan her türlü çalışma ve projeye imkanlar ölçüsünde destek vereceğiz” dedi. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft