• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

KAYSERİ YOZGATLILARDAN SGK İL MÜDÜRÜ GÜNEY’E ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILARDAN SGK İL MÜDÜRÜ GÜNEY’E ZİYARET
1524 Görüntülenme
02 Haziran 2022-15:13

KAYSERİ YOZGATLILARDAN SGK İL MÜDÜRÜ GÜNEY’E ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, SGK İl Müdürü Ahmet Hamdi Güney’i ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Federasyon Başkanı Deniz Çağan, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Murat Gencer, Koray Can ve Kazım Karagöz ile birlikte göreve yeni gelen SGK İl Müdürü Ahmet Hamdi Güney’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür eden SGK İl Müdürü Ahmet Hamdi Güney, Kayseri’nin sosyal güvenlik alanında bir çok önemli çalışmaya imza attığını söyledi. Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Güney, güçlü bir Sosyal Güvenlik Kurumu güçlü bir Türkiye anlamını taşıdığını söyledi. Ülke genelindeki sigortalılık oranlarına dikkati çeken Güney, “2002’de yüzde 70 olan Genel Sağlık Sigortasının kapsamı bugün yüzde 99,5’e ulaşmış durumda” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, SGK İl Müdürü Ahmet Hamdi Güney’e yeni görevinde başarılar diledi. Sağlık hizmetlerinin tek çatı altında toplanmasının sağlık alanında yapılan önemli çalışmalardan birisi olduğunun altını çizen Çağan, Sosyal Güvenlik Reformunun hayata geçmesi ile birlikte atılan önemli adımlardan bir tanesinin de kayıtlı istihdamın özendirilmesi ve bu bilincin arttırılmasına yönelik çalışmalar olduğunu söyledi. Çağan, bu süreçte yüzde 50'lerde olan kayıt dışı istihdam oranının bugün yüzde 30'lara kadar düştüğü bilgisine ulaştıklarını kaydetti. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft