• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

"KAYSERİ'DE SAĞLIK YÖNETİCİLERİ VE ÇALIŞANLARI ARASINDA BÜYÜK BİR UYUM VAR"

"KAYSERİ'DE SAĞLIK YÖNETİCİLERİ VE ÇALIŞANLARI ARASINDA BÜYÜK BİR UYUM VAR"
623 Görüntülenme
27 Kasım 2020-15:17

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli'nin eşlik ettiği Daire Başkanı Duman ve Birim Sorumlusu Tünay ilk olarak Kayseri Devlet Hastanesi Pandemi servisini ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Sağlık Müdürümüz Benli'nin Kayseri'de ki  pandemi ve filyasyon çalışmaları hakkında bilgi aktardığı ikili, daha sonra ilçe sağlık müdürlüklerini ziyaret etmek üzere Devlet Hastanesinden ayrıldılar.

Ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, sağlık yöneticileriyle, sağlık çalışanları arasında büyük bir uyum ve ahenk gördüğünü dile getiren Daire Başkanı Selami Duman; "Sağlık çalışanlarımızın motivasyonunun üst düzeyde olduğunu, gözlerinin içinin güldüğünü gördük.  Bu zorlu süreçte yoğun bir tempoda çalışmalarına rağmen görevlerini yürüten sağlık çalışanlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Emekleri ve haklarını ödenemez. Allah hepsinden razı olsun" dedi.-ED-(KAYSERİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft