• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

KGC BAŞKANI VE YÖNETİMİNDEN DENİZ ÇAĞAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KGC BAŞKANI VE YÖNETİMİNDEN DENİZ ÇAĞAN’A HAYIRLI OLSUN  ZİYARETİ
613 Görüntülenme
25 Ağustos 2021-12:15

KGC BAŞKANI VE YÖNETİMİNDEN DENİZ ÇAĞAN’A HAYIRLI OLSUN  ZİYARETİ

 

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ bazı yönetim kurulu üyeleri, yapılan genel kurulun ardından Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Ziyarette Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’ndan başkan yardımcısı Ersan Dağdeviren ve yönetim kurulu üyesi Dr. Emrullah Doğan bulunurken, Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Demet Öztürk, Mehmet Yazıcı,Mesut Koç ve Dursun Açıkyürek’te yer aldı.

Ziyarette konuşan  Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, “Bugün burada bulunmamızın amacı arkadaşımız, meslektaşımız Deniz Çağan’ın Kayseri Yozgatlılar Federasyonu başkanlığına seçilmesidir. Bugüne kadar mesleğindeki başarı ve azmi inanıyorum ki  federasyon başkalığında da artarak devam edecektir. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yıllardır aynı meslek grubunda, aynı haberlerde mücadeleyi veren kişileriz. Bu çerçevede Gazeteciler Cemiyeti’nin bizleri ziyareti akabinde bizlerde bugüne kadar cemiyetimizin hizmetlerinden memnunuz. Derneklerde, vakıflar basınla birlikte güçlenebilir. Bugün ki ziyaretiniz hem Gazeteciler Cemiyeti başkanı olmanız hem de uzun süredir bir dostluk içerisinde olmamızın büyük önemi var diye düşünüyorum. Federasyon ve Gazeteciler Cemiyeti arasında bir köprü oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum”   -GA-(HABER MERKEZİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft